Îți creăm o casă de vis

Construcții pe cadru de lemn sau case de lemn? Modern sau tradițional? Imaginează-ți casa de vis din lemn și lasă-ne pe noi să-ți transformăm visul în realitate, în funcție de preferințele și nevoile tale individuale. O construim de la zero, pentru o viață întreagă. O casă fabricată din lemn, din cea mai bună materie primă produsă în Finlanda, caracterizată prin lucru manual de înaltă calitate și mijloace de producție ecologice. 

Cine suntem?

Suntem o companie finlandeza care iubește să proiecteze și să fabrice case de lemn la comandă.
De aproape 40 de ani, proiectăm și construim case de lemn și le-am livrat în 48 de țări. Compania noastră este unul dintre exportatorii de top de case de lemn și cabane din lemn din Finlanda pe care le-am livrat deja pe fiecare continent. 

Construcții pe cadru de lemn sau Case din Lemn – le fabricăm pe ambele

Pe acest site vei găsi gama noastră de modele, o selecție a caselor clienților noștri și informații diverse despre kiturile noastre de construcții ecologice și eficiente din punct de vedere energetic. Toate construcțiile fabricate din lemn sunt produse în fabrica noastră proprie din regiunea Laponia, Finlanda. Dacă ești interesat de procesul nostru de producție, nu uita să accesezi, de asemenea, secțiunea site-ului nostru intitulată Producție ecologică. Dacă ai deja câteva idei despre viitoarea ta casă de lemn, doar cu un simplu click, ne poți contacta aici. Scopul nostru este să facem ca dorințele clienților noștri să se îndeplinească. Suntem cunoscuți pentru designul nostru particularizat și modern al caselor de lemn. Ia legătura cu noi și împreună putem începe să proiectăm casa visurilor tale!

Aruncă o privire peste proiectul nostru Tunturi 110: